Om te kunnen spelen op de buitenbanen moet je lid zijn van onze tennisclub. Er is keuze uit verschillende soorten lidmaatschappen:

Soort Lidmaatschap Contributie   Toelichting
A-junior leden tot 13 jaar € 40,00    
B-junior leden tot 17 jaar € 55,00    
Senior leden € 100,00    
Gezin € 250,00    
Introducés € 5,00    Dit wordt verminderd op eventuele contributie
Baan huur € 20,00    Per uur

 

Contributie

Om lid te worden kun je je aanmelden met het aanmeldformulier en vergezeld van een pasfoto, liefst elektronisch aanleveren bij ledenadministratie@tveikenhof.nl Klik voor het aanmeldformulier hier.

Aanmelden als nieuw lid

Aanmelden als nieuw lid
Om lid te worden kun je je aanmelden met het aanmeldformulier, samen met een pasfoto en het ingevulde AVG formulier.

Klik voor het aanmeldformulier hier.

Formulier AVG

Introductieregeling

Een introducé die vergezeld is van een lid van onze vereniging betaald slechts € 5,00 per keer. Hier kan maximaal 3 keer gebruik van worden gemaakt. Daarna kun je lid worden of een baan per uur huren.

Baanhuur

Je kunt ook per uur een baan huren. Voor het huren van een losse baan per uur hoef je geen aanmeldformulier in te vullen.

Reserveren en betalen van een introducé pasje/baanhuur is mogelijk tijdens de openingsuren van de bar, of bij : Marion Huijssen, tel 06 – 51 66 96 99

Spelregels voor introducés en bij baanhuur

Het introducé pasje moet op het bord worden geplaatst in de hal, op de baan en op de tijd waarop men begint te spelen of wenst te spelen. In geval van grote drukte, hebben leden van de vereniging voorrang bij het reserveren van een baan. De gebruikelijke speeltijden per partij per baan gelden. Na afloop kan de introducé het pasje bewaren, mocht hij of zij later besluiten lid te worden van de tennisvereniging dan worden de kosten van het pasje en/of de pasjes in mindering gebracht op het te betalen contributiebedrag.
Een lid van TV De Eikenhof mag drie keer per seizoen dezelfde speler of speelster introduceren. Een introducé speelt onder de verantwoordelijkheid van het lid van onze club, dat hem/haar introduceert. Deze dient er dan ook op toe te zien dat de introducé volgens de bovengenoemde voorwaarden speelt.