US Open in Koewacht!

Op 25 augustus tijdens Flushing Meadows in New York hielden wij onze eigen US Open in Koewacht! Traditiegetrouw belandde er voor alle deelnemers heerlijke supersized broodjes hamburgers en spare-ribs op de bbq. Met dank aan Ingeborg die de hele avond achter de bbq de scepter heeft gezwaaid. Met Machteld samen, die de supervisie over de sla en tomaat voerde hebben zij heerlijke hamburgers geserveerd. (Die ene niet meegerekend die door de spijltjes óp t vuur terecht kwam. Carlos zag rook en vlammen en heeft de oorzaak vakkundig verwijderd 😉 ) 

De banen evenals de tuinen lagen er prima bij. De tafels waren gezellig gedekt met rode  coca cola tafelkleden. Droog en zacht weer: alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijke avond spel. De avond verliep sportief in een gezellig samenzijn. Er zijn in meer dan zes rondes diverse tennis games gespeeld, waarbij zowel DD, HD als mix tegen elkaar stond opgesteld.

We hadden deze avond ook een introducee; welkom Leo! Meerdere mensen hadden helaas recentelijk blessures opgelopen. Zelfs tot enkele uren voorafgaand aan de start hoorde Ageeth het verbod van de fysio om mee te spelen! 🙁  Ook Johny en Monique zaten aan de kantlijn. Hoewel ze dus niet mochten spelen,  zijn ze wel komen kijken en aanmoedigen. Gerrie was koud 48 uur geland en stond ook aan de zijlijn. Dit enthousiasme verhoogde vanzelfsprekend de vreugde!

Kortom: het was een geslaagde avond en voor herhaling vatbaar! Alle mensen die hebben geholpen dit te realiseren: van harte bedankt!

Met vriendelijke groet, het bestuur